Echipa noastra

Lista medici:

 

PERSONAL MEDICAL

Violeta – Asistent medical generalist, absolventa a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad, specializarea asistenta medicala generala. Cu o experienta de peste 20 ani intr-un spital de stat, trecand prin mai multe specialitati, a dobandit numeroase abilitati de a lucra cu pacientii.

Petruta – Asistent medical generalist principal, absolventa a Scolii Postliceale Sanitare “Sf. Iosif”, promotia 1993. Cu o experienta de peste 27 ani intr-un spital de stat in sectia de Nefrologie unde a dobandit numeroase abilitati de a lucra cu pacientii cu diverse patologii.

Flavia – Biochimist, absolventa, in 2019, a Facultatii de Biologie, specializarea Biochimie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Am ales aceasta specializare deoarece am vrut sa combin biologia care este stiinta vietii cu chimia, stiinta care explica toate fenomenele. Am fost fascinata inca din scoala generala de toate procesele care se petrec la nivel celular si astfel am ales sa urmez Masterul de Biochimie Clinica aplicata, tot din cadrul Facultatii de Biologie. Lucrul in laboratorul de analize medicale este o adevarata provocare, insa am fost antrenati sa cunoastem fiecare detaliu care poate face diferena intre un rezulat corect si unul eronat. Chiar din timpul Masterului am inceput sa activez intr-un laborator, unde am avut norocul sa intalnesc persoane deosebite care pe parcurs mi-au devenit mentori. Am finalizat Masterul in 2021, insa continui sa ma perfectionez prin diferite cursuri, seminarii etc.

Maria – Chimist, absolventa, in 2017, a Facultatii de Chimie, specializarea Biochimie Tehnologica din cadrul Universitatii din Bucuresti. Tot ceea ce ne inconjoara are la baza un proces chimic. De mica mi-a placut sa stiu cum si de ce functioneaza intr-un anume fel lucrurile, astfel am ajuns sa studiez in detaliu acest aspect. Lucrul in laborator este o adevarata provocare, dar si cea mai frumoasa, deoarece este locul care iti arata ceea ce stii sa faci sau cum sa te adaptezi la munca de echipa. Din dorinta de a dezvolta cunostintele dobandite in timpul facultatii, am urmat studiile de Master din cadrul Facultatii de Biologie, specializarea Biochimie Clinica Aplicata. Astfel, mi-am consolidat cunostintele din domeniul Biologiei, iar astazi activz cu pasiune in cadru Laboratoarelor Biolife.

“Viata este cea mai inalta expresie a chimiei” – Jean Marie Lehn